Geschiedenis Aannemersbedrijf Pullen B.V.

Pullen B.V. kent een rijke geschiedenis

Sinds 1927 is aannemersbedrijf Pullen B.V. een iconisch bedrijf gevestigd in Dordrecht. Het bedrijf is opgezet door Anthonie Pullen. Hij ging toentertijd met zijn bakfiets langs bij mensen om te helpen met verbouwingen en renovaties. 

In de loop der jaren is Aannemersbedrijf Pullen B.V. gegroeid en geëvolueerd om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Het bedrijf heeft duizenden projecten voltooid, variërend van kleine woningrenovaties tot grote commerciële ontwikkelingen. Ondanks de groei is het bedrijf trouw gebleven aan zijn wortels en blijft klanttevredenheid boven alles staan. Vandaag de dag is Aannemersbedrijf Pullen B.V. bekend om zijn aandacht voor detail, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Van bakfiets tot klusbus

De bakfiets waar het allemaal mee begonnen is staat nog steeds in ons pand aan de Wieldrechtseweg in Dordrecht. Naast de bakfiets hebben we nog meer antieke items die we bewaard hebben sinds de oprichting in 1927.

Pullen hedendaags

Hedendaags bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder verbouw, renovaties en onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij staan bekend om onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteitswerk. We werken nauw samen met klanten en partners om ervoor te zorgen dat hun visie tot leven wordt gebracht, en streven ernaar om hun verwachtingen te overtreffen op elk project. Van begin tot eind, wij behandelen elk aspect van het bouwproces, met behulp van alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat het eindproduct lang mee gaat.

Scroll to Top