Projecten

Houtrotherstel Dubbelsteynlaan West Dordrecht

Aan deze fraaie villa hebben we diverse herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan boeiboorden, gevelkozijnen en ramen.

Realiseren woonstudio Krommedijk Dordrecht

Deze voormalige winkelruimte op de begane grond hebben we grootschalig verbouwd tot mooie woonstudio. Het project is in bouwteamverband uitgevoerd, waardoor we betrokken zijn geweest vanaf de eerste tekeningen tot de oplevering.
Ontwerp door By Kim, Kim Overweel.

Houtrotrenovatie Kuipershaven Dordrecht

Deze dakopbouw van +/- 20 jaar oud was helaas al volledig doorgerot aan de onderzijde. We hebben het slechte hout gesaneerd, de dakopstand verhoogd, het kozijnhout aangeheeld en nieuw isolatieglas geplaatst.

Uitbouw Johanna Naber-erf Dordrecht

Deze hoekwoning hebben wij voorzien van een ruime aanbouw, gecombineerd met een verbouwing van de begaande grond. Door het plaatsen van een groot raam met lange borstwering is er een prachtig uitzicht ontstaan op het polderlandschap.

Verbouwing het Jaagpad 10 Hendrik Ido Ambacht

Deze vrijstaande woning uit 1995 hebben wij voorzien van een uitbouw en grootschalig verbouwd aan de binnen- en buitenzijde. Ontwerp door Stijl Architecten Dordrecht.

Renovatie Dubbelsteynlaan West 46 Dordrecht

Deze monumentale villa uit 1885 hebben wij gerenoveerd en verduurzaamd en tevens voorzien van een fraaie houten overkapping. Ontwerp door Stijl Architecten Dordrecht.

Verbouwing Torenweg 1 Haamstede

Deze villa uit de jaren 60 hebben we gestript tot op het casco en deze verbouwd tot zeer fraaie villa die er weer tientallen jaren tegenaan kan. Ontwerp door Powerhouse Company.

Vernieuwbouw Vrijetijdscentrum Dordrecht

Na het afbranden van de vuurwerkwinkel hebben we hier aan het Van Neurenbergpad een compleet nieuw pand opgetrokken voorzien van vuurwerkbunkers, een kledingwinkel en een gezondheidscentrum op de 1e verdieping.

Scroll to Top